Institut „Niška Banja“ – Banje Srbije

Institut „Niška Banja“ je zdravstvena, naučno-nastavna i istraživačka ustanova koja se bavi lečenjem i rehabilitacijom pacijenata obolelih od kardiovaskularnih i reumatskih bolesti. Institut je opremljen savremenim medicinskim aparatima za dijagnostiku i lečenje u oblastima neinvazivne kardiološke dijagnostike, reumatologije i ortopedske hirurgije. S obzirom na to da je 50 odsto smrtnih slučajeva u Srbiji izazvano kardiovaskularnim problemima, značaj ovog Instituta je ogroman. Stručnjaci sa ovog Instituta svojim preventivnim delovanjem nastoje da pomognu u smanjenju broja obolelih, ali je najvažniji deo primene svih informacija o preventivnom delovanju, ipak na nama samima.

Institut svoju medicinsku opremu obnavalja kontinuirano, pa je tako pacijentima dostupna najsavremenija oprema za lečenje, dijagnostiku i rehabilitaciju.

Isto tako, Institut mnogo polaže u usavršavanje medicinskog kadra, pa tako svi doktori sa Instituta prate sve medicinske pomake u svetu, što lečenje u Niškoj Banji podiže na još viši nivo.

Takođe. u okviru Instituta dostupan je velnes i spa centar “Sense” u stacionaru “Radan”, koji otvoren sa ciljem pružanja relaksacije duše i tela. Na ovaj način boravak u Niškoj Banji učinjen je još prijatnijim i lepšim.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde