Apple iOS 14 stiže za nekoliko meseci i već je vreme da saznate ponešto o njemu. Mnogi kažu da im je omiljena funkcija ona tačkica koja se pojavi u gornjem desnom uglu ekrana. A to znači kad god neka aprlikacija pristupi kameri ili mikrofonu na telefonu pojaviće se obojena tačkica koja zapravo pokazuje da vas telefon snima.

Na novom iOS 14 zelena tačka znači da aplikacija koristi kameru bilo prednju ili zadnju. Narandžasta pokazuje da aplikacija koristi mikrofon.

Da biste imali ovu funkciju na Adroid telefonu morate da instalirate aplikaciju iz Google Play Store i zove se Access Dots.

A pošto smo svi paranoični u poslednje vreme ovo i nije tako loša ideja.

IZVORdomino magazin
PODELI
Prethodni članakNa današnji dan 29.07.
Sledeći članak5 zdravih i jednostavnih navika koje podižu kvalitet života
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde