Atomska Banja – Banje Srbije 2019.

Atomska Banja okružena je sumovitim brdima i planinama i specifična je po balneološkim, lekovitim svojstvima termomineralne vode. Predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine i idealno mesto za boravak svakog čoveka koji je izložen stresu i štetnim uticajima iz vazduha, vode i hrane. Zbog ovih idiličnih karakteristika Atomska Banja sve češće se nalazi na mapi turista.

 

Specijalna bolnica Atomska Banja Gornja Trepča u lečenju neuroloških bolesti beleži velike uspehe. Takvi rezultati došli su zahvaljujući savremenoj medicinskoj opremi, stručnom medicinskom kadru i prirodnim lekovitim faktorima.

U Atomskoj Banji primenjuje se veliki broj terapija, ali najzastupljenija je hidro-terapija. Ova terapija podrazumeva primenu mineralne vode u terapijske svrhe i ima blagotvorno dejstvo.

 

Pozitivna i blagotvorna dejstva Atomske Banje osetićete bez obzira na to da li dolazite zbog lečenja ili zbog odmora, a to je ključan razlog zbog kojeg je Atomska Banja poželjna destinacija.

PODELI
Prethodni članakSutra 3×3 spektakl u centru Novog Sada
Sledeći članakNa današnji dan 24.05.
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde