Brbotanje vode u Vrnjačkoj Banji – Čarolija zimskog odmora

Kada se završi euforični praznični period, nakon novogodišnjih i božićnih praznika, proslava i druženja, pravi je trenutak za planiranje putovanja u cilju opuštanja i punjenja baterija.

Vrnjačka Banja kao jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji, savršeno je mesto za  putovanje početkom godine. Bilo da je cilj odmora unapređenje zdravlja  kroz blagodeti mineralnih voda i vrhunsku medicinu zdravstvenog centra Merkur, odmor i opuštanje u Merkurovom Spa centru, ili jednostavno uživanje u šetnjama banjskim parkom i  bogatoj gastronomskoj ponudi! Ova lepotica banjskog turizma ispuniće očekivanja svih njenih gostiju!

Zimski meseci  Vrnjačkoj Banji donose jedno novo lice, koje liči na pejzaž sa razglednice. Parkovi sa snežnim tragovima daju banji neverovatan mir, idealan za opuštajuće šetnje ovim stazama zdravlja, laganu rekreaciju i kvalitetno provedeno vreme koje će se  uvek rado pamtiti.

Najlepša srpska banja nije uzalud dobila taj epitet. U njoj je sve lepo – od arhitekture, do parka i od ugostiteljskih objekata do izvora lekovite vode.

Iako njena turistička ponuda parira najvećim gradovima Srbije, a njena šarenolikost ne može da zasiti ni najupornijeg posetioca , većina banjskih sadržaja zapravo su tu kako bi Vas odmorili , poboljšali Vaše zdravlje i sve u svemu doveli do preporoda i potrebne relaksacije. Ovo lekovito mesto svojom promišljenom i bogatom ponudom, svojom nenametljivom lepotom i mnoštvom detalja zavredilo je poverenje mnogih, koji se iznova i iznova vraćaju da prošetaju Vrnjačkom Banjom.

Mineralne vode na kojima počiva koncept banjskog turizma, u Merkuru, centralnom objektu Vrnjačke Banje implementirane su u programe zdravlja ali i deo su rekreativnih i spa sadržaja kao preventivnih programa. Svi bazeni u Merkuru ispunjeni su mineralnom vodom, čije “brbotanje” ima opuštajući efekat a temperatra vode pruža toplinu i vraća energiju tokom zimskih dana.

Merkur je godinama unazad razvio i segment estetske medicine, koji prati savremeni koncept banjskog turizma. Zimski period idealan je za programe ulepšavanja, antiejdžinga, preoblikovanja tela i rešavanja problema viška kilograma. Savremeni programi Merkurovog centra za estetsku medicine rešavaju sve pomenute probleme uz stručni nadzor medicinskog tima. Svetski popularni tretman za eliminaciju viška kilograma i borbu protiv gojaznosti “Zerona” laser tokom zimskog savršen je tretman nakonperioda slava I praznika.

Boravak u Merkuru tokom zimskog perida ima i cenovnu prednost, obzirom da su za ovaj period kreirani posebni paketi po cenama 17% nižim od regularnog cenovnika. Uz mogućnost rane rezervacije, koja omogućava da na vreme isplanirate svoj odmor i izaberete smeštaj baš po Vašoj meri, ostvaruje se dodatni popust od 5%.

Merkurovi Paketi pažljivo su kreirani, da zadovolje potrebe i najzahtevnijih gostiju i njihov boravak učine sadržajnim i nezaboravnim.

PODELI
Prethodni članakNaši omladinci igraju drugu utakmicu sa Španijom: Futsal spektakl u Novom Bečeju
Sledeći članakNAJLAKŠI NAČIN DA OSLABITE
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde