Četvrti „Festival ljubavi“ od srede na Trgu slobode

Četvrti “Festival ljubavi“ biće otvoren 5. februara na Trgu slobode u 18 časova uz tradicionalno puštanje balona u obliku srca i hor „Čarobne frulice“. Pored prodajnih štandova, ljubavne kapije, cvetnog ljubavnog zida, muzičkih nastupa, i mnogi drugih dešavanja na Trgu slobode, posetioce očekuju i mnogobrojni sadržaji na različitim lokacijama.

Na praznik ljubavi, 14. februara biće organizovan filmski ljubavni maraton u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, a Maja Mišković ispred organizacije festivala je pozvala sve Novosađane da 14. februara uživaju uz ljubavne filmove.

U okviru festivala biće organizovane i dramske sekcije i čitanje ljubavne poezije, a poslednjeg vikenda festivala 22. i 23. Februara biće organizovan „Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja“.


Festival ljubavi i ove godine pruži će podršku Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), pa će 15. februara na Svetski dan dece obolele od raka, u podne, biti pušteni zeleni baloni u znak podrške, a sve to pod sloganom – Mnogo je važno da zagrliš snažno.

Svi oni koji budu želeli da upoznaju istoriju Novog Sada iz drugog ugla, imaće priliku 8. februara da budu deo tematske turističke ture „Ljubavna priča Novog Sada“ koja se organizuje u okviru festivala.

Za ljubitelje pozorišta biće organizovana i nagrada igra na društvenim mrežama gde će moći da osvoje ulaznice za predstavu „Ana Karenjina“ i „Laža i paralaža“. Takođe, sve informacije u vezi sa programom festivala biće dostupne na fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad.

Festival traje do 23. februara, a organizuju ga Color Media Communications i Ninamedia.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde