Dejstvo luka za koje verovatno niste znali

Priroda nam uvek nudi prirodne lekove za mnoge bolesti, koji mogu značajno da poboljšaju naše zdravstveno stanje.

Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova koji može da bude efikasniji od antibiotika. Ova namirnica štiti naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, a najefikasnija je kada se konzumira na prazan želudac.
Naučno istraživanje pokazalo je da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete beli luk ujutro pre obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva. Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka, izvor je vitamina, minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalaja, sumpora, selena i fosfora.
A postoji još jedan način na koji možete da ga iskoristite, piše Positivemed.
Potrebno je da ga izgnječite, stavite na flaster i zalepite na kožu – tačnije na onaj deo gde imate bradavice, ukoliko su prouzrokovane HPV-om.
Menjajte flastere redovno tokom dve nedelje i uverite se u njegovu delotvornost.
Izvor: 021
PODELI
Prethodni članakZdravstvene navike koje baš i nisu zdrave
Sledeći članakNovi Sad se zabeleo od aprilskog snega
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde