Dodeljene diplome studentima Visoke škole strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije

Na Visokoj školi strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije dodeljeno je 65 diploma studentima koji su uspešno završili studije.

Direktor škole Slobodan Živkucin istakao je da je ovo veliki uspeh i za školu i za njene studente, te dodao da je posebno značajno što su studenti tokom školovanja stekli znanje, ali se i osposobili za poslovno okruženje koje ih očekuje nakon studija.

Svake godine prilikom dodele diploma neguje se i tradicija nagrađivanja studenta generacije, a ove godine to je studentkinja Nađa Davidović, koja već ima nekoliko opcija za zaposlenje.


Kao veliku prednost ove obrazovne ustanove direktor Slobodan Živkucin ističe mogućnost plaćene prakse tokom školovanja. Studenti imaju priliku da praktične veštine steknu na praksi u brojnim hotelima visoke kategorije u Hrvatskoj i Sloveniji, a s obzirom na to da je praksa plaćena često na taj način studenti otplate i svoje školovanje.

Svim diplomcima, ali i budućim i sadašnjim studentima direktor je poručio da nikada ne staju i ne misle da su dovoljno naučili, jer proces usvajanja novih znanja i veština nikada ne prestaje.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde