Humanitarna Trka za život 2020

Olimpijski centar Jahorina treću godinu za redom organizuje humanitarnu akcije bilo da je riječ u zimskoj ili ljetnoj turističkoj sezoni i tim povodom je obradovao veliki broj ljudi kojima su novčana sredstva od akcije i više nego bila potrebna.

Humanitarna akcija „Trka za život“ će se realizovati 23. Februara u 12 časova na Poljicama a sredstva prikupljena ovom akcijom ići će na račun Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama “Sunce” sa Pala i „Srce za djecu“ iz Sarajeva. Akcija podrazumjeva ski trku u kojoj će učestvovati svi ljuditelji Jahorine od djece do veterana i svi zajedno za jedan cilj život, radost i bezbrižnost korisnika ovih udruženja – DJECE.

Nakon trke uslijediće i humanitarni koncert sa početkom u 14:00 časova takođe na platou Poljice – sve učesnike trke i goste Jahorine svojim nastupom će uveseliti OK Band.

Učešće u humanitarnoj akciji je moguće i kupovinom posebno dizanijranih majica za ovu priliku koje će se 7 dana pred trku prodavati na lokaciji Poljice ali i u Jahorina shopu u Olimpijskom baru na vrhu planine po cijeni od 20 KM! Sva sredstva prikupljena od kotitacije i prodaje majica će biti opredjeljena u humanitarne svrhe.

Informacija u vezi trke:

Kada: Subota, 23. februar 2020 godine u 12:00 časova;
Gdje: Poljice, Jahorina
Kategorije: djeca i odrasli;

Prijave:

Za sve, koji budu bili na Jahorini, prijave i uplate će se vršiti na Poljicama na dan trke Svoje mjesto na trci možete rezervisati već sad ukoliko popunite formular ispod a uplatu možete izvršiti elektronskim putem ili na gore pomenutoj lokaciji do 23.2.2020 godine do 10 časova.

PODELI
Prethodni članakNedeljni horoskop za period od 27. 01. do 02. 02. 2020. godine.
Sledeći članakOtvorena nova ski staza na Torniku
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde