Lukovska Banja – Banje Srbije 2019.

Na istočnim padinama Kopaonika nalazi se pravo bogatstvo prirode. Reč je o Lukovskoj Banji, koja sa svojih 681 m nadmorske visine predstavlja najvišu banju u Srbiji. Obilje izvora mineralnih voda, netaknuta priroda šumovitog Kopaonika i čist planinski vazduh samo su neki od sinonima koje možemo upotrebiti kada govorimo o Lukovskoj Banji. U Lukovskoj Banji smeštaj možete potražiti u dva hotela “Jelak” i “Kopaonik”, dok je u toku izgradnja i trećeg. Izgradnja novog hotela je logičan sled događaja s obzirom na broj turista koji stalno raste, ali to je samo delić noviteta koje je Lukovska Banja pripremila za sve posetioce.

Netaknuta priroda, čist vazduh, izvori, lekovitost, bogata hotelska usluga i odlična hrana samo su neki od razloga zašto se posetioci ove banje iznova i iznova vraćaju.

PODELI
Prethodni članakSremski Karlovci za vikend biraju najbolji kuglof
Sledeći članakPreminuo i drugi migrant pronađen u cisterni
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde