Merkur Vrnjačka banja – Vaša top destinacija u 2020. godini

Svečanom ceremonijom, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić otvorio je 42. Međunarodni Sajam turizma u Beogradu, koji se održava od 20.-23. februara.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić takođe je prisustvovao otvaranju i od 13 h obeležio početak projekta „EU za kulturno nasleđe i turizam”. Zdravstveni i spa centar “Merkur” već tradicionalno nastupa na ovoj manifestaciji gde se predstavljaju  najnoviji programi ustanove uz prigodan prateći program.

Pod sloganom „Vaša top destinacija 2020.” Merkur na Sajmu predstavlja svoju ponudu za 2020. godinu uz potpuno novi sajamski vizuelni identitet. Štand Merkura u hali 4 ove godine ima nov dizajn uz koncept koji prati stratešku orijentaciju razvoja i unapređenja usluge. Multimedijalna prezentacija na štandu omogućila je svim posetiocima da se kroz  atraktivnu prezentaciji kolaža Merkurovih usluga, upoznaju sa najnovijom ponudom.  Štand Merkura je posetio veliki broj medija, poslovnih saradnika i prijatelja.

Na Sajmu će biti prezentovani Pansioni za period od 01. aprila do 31. decembra koji pružaju mogućnost svima koji budu želeli da se tokom ove godine odmore ili provere zdravlje u Vrnjačkoj Banji, da to učine u Merkuru.

Tretmani mineralnim vodama oduvek su bili osnov banjskog boravka, a tako je i danas kada Vrnjačka Banja postaje moderna turistička destinacija. Kontrola i unapređenje zdravlja postaju jedan od glavnih ciljeva i motiva za putovanje, a Merkur omogućava da se oni ostvare uz boravak u prelepom banjskom ambijentu.

PODELI
Prethodni članakZašto treba posetiti Jahorinu ove zime?
Sledeći članak48. MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL FEST U ARENI CINEPLEX OD 29.02. DO 8.03.
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde