Najposećeniji vikend na Jahorini ove sezone

Najposećeniji vikend u toku ove zimske sezone sa preko 10.000 skijaša je iza nas. Samo u subotu i nedelju, 8. i 9. februara, ostvareno je gotovo 90.000 vožnji, a vikend je obeležio i niz zanimljivih dešavanja. Predstava Ero sa ovoga sveta zabavila je goste Jahorine u subotu dok je u nedelju usledila uspešna promocija brenda Lopar international u Olimpijskom baru na vrhu planine. Dane vikenda začino je i Rambotur sa Rambom Amadeusom koji je animirao goste i dodatno ulepšao idealan vikend na Jahorini.

Prateći parametre ustanovljeno je da je na Jahorini ove sezone, uprkos nedostatku snežnih padavina zabeležen rastući trend i kada je u pitanju broj prolaza, broj skijaša ali i promet. Na Jahorini je do sada skijali više od 160.000 skijaša, ostvareno je preko milion prolaza a promet je prestigao 5.000.000 KM što je povećanje za gotovo 40% u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim parametrima.

U narednim danima na Jahorini je najavljena dobra zabava uz pregršt zanimljivih događaja.

Već sledeći vikend – 15.2.  u 14 časova zakazan je treći po redu Apres ski party sa bendom Regina u Olimpijskom baru a nakon toga od 16h Tabači za Vas, potom će 16.2. do 12:00 časova uslediti Red Bull Home Run Pre Party takođe u Olimpijskom baru na vrhu. U nedelju, 23.2. u 12:00 održaće se tradicionalno, Humanitarna trka Skijaj za Život a od 14 časova humanitarni party sa OK Band na platou Poljice.

Subotu, 29.2. obeležiće još jedan Red Bull Home Run Pre Party takođe u baru na vrhu dok je za 7.3. pripremljena celodnevna zabava –  od 16:00 već tradicionalno Red Bull Home Run takmičenje  a potom od 20:00h dugoočekivani spektakl sa koncertom poznatog muzičara Gibonnia.

PODELI
Prethodni članak7 znakova da pijete previše kafe
Sledeći članakVeliki uspeh: Omladinci Zvezde u osmini finala LŠ!
Stefan Papić
Dođoš iz Užica. Era koji Dunavsku ulicu nikad neće akcentovati kratkouzlaznim na slogu "na". Novinar, kompozitor, tekstopisac, bubnjar, gitarista, glumac, filozof. Diplomirao novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Sve ostalo, doktorirao na svom izmišljenom fakultetu, za koji će se ispostaviti da je više nego akreditovan. Vodim se parolom, da sam isključivi krivac za sve dobro i loše što mi se dešava u životu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde