Nova zimska sezona na Zlatiboru

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Novom Sadu  Turistička organizacija Zlatibor predstavila je ponude koje očekuju sve ljubitelje zimske sezone na ovoj planini. Ovogodišnju letnju ali i jesenju sezonu na Zlatiboru obeležio je veliki broj turista iz zemlje ali i regiona, a značajan broj turista je upravo iz Vojvodine i Novog Sada.

U februaru na Zlatiboru je otpočela izgradnja najduže  panoramske gondole na svetu, koja pored toga što će omogućiti transport velikom broju turista i skijaša do vrha Tornika, očekuje se da ce  takođe biti  i velika turistička atrakcija. Radovi su u toku a završetak se očekuje tokom 2018.godine.

Na štandu Turisticke organizacije Zlatibor svi zainteresovani mogli su da se upoznaju sa popustima  do 10 posto na cene smeštaja u hotelima za predstojeću zimsku sezonu ali na cenu  novogodišnjih aranžmana.

 

PODELI
Prethodni članakKompletna rehabilitacija u Niškoj banji
Sledeći članakTRIDESET IZBEGLIČKIH PORODICA DOBIJA KROV NAD GLAVOM
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde