Na jednoj škotskoj plaži u blizini grada Aberdin oluja Kira izbacila je ostatke misterioznog stvorenja.

Oni koji su uspeli da skelet fotografišu, podelili su slike na društvenim mrežama što je izazvalo stotine komentara i nagađanja o tome, koja je životinja u pitanju.

Came across this weird creature today near Aberdeen. Any ideas what it could be?Ps… not the child

Posted by Fubar News on Недеља, 09. фебруар 2020.

U nekom komentarima se nagađa da je reč o delfinu ili kitu, mada ima i onih koji smatraju da su to zapravo ostaci morskog psa. Skoro četvrtina svetskih vrsta kitova i delfina, inače, ili živi ili prolazi kroz vode kraj zapadne obale Škotske.

I morski biolozi su zbunjeni. Profesor Dejvid Luso sa Univerziteta u Aberdinu rekao je da će biti potrebna analiza i još informacija o pronađenom skeletu kako bi se identitet stvorenja tačno utvrdio.

“Nažalost, na osnovu ove fotografije ne možemo reći mnogo više od toga da je možda u pitanju neka vrsta kita”, rekao je Luso.

Konfuzija oko stvorenja ipak ne sprečava ljude da nastave sa nagađanjima, prenosi RTS.

Neki smatraju da skelet ukazuje na kita-ubicu ili delfina a nikako na morskog psa. Drugi su se našalili da bi to moglo biti čudovište iz Loh Nesa, sugerišući da je ta zver mogla da pobegne iz svog doma udaljenog oko 150 kilometara.

Čudovište iz Loh Nesa odavno je škotska legenda, a svake godine desetine ljudi prijavi da su čudovište videli. Prošle godine je stiglo 19 prijava, nikada veći broj, u odnosu na 1983. godinu, kada je popularnost „čudovišta” bila na vrhuncu.

PREKOrtv.rs
PODELI
Prethodni članakSutra u Kovilju niži pritisak vode
Sledeći članakToni Parsons i Trejsi Ševalije stižu na Sajam knjiga u Novom Sadu
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde