Počeo sa radom Minaqua fitness – mesto za plivanje!

Minaqua fitness centar, mesto za plivanje, sa mineralizovanom termalnom vodom, kontrolisane temperature i vlage vazduha.

Mineralizovana termalna voda, koja se nalazi u našem bazenu je jedina voda na ovim prostorima bogata jodom. Njen dragoceni mineralni sastav pomaže u tretiranju osetljive kože i znakova starenja.

Sadržaj joda je upravo ono što Minakvu, čini sličnoj morskoj vodi. Sa samo 30 minuta plivanja dnevno  pozitivno utičete na srce, pluća, smanjujete nivo stresa, poboljšava se san i blagotvorno deluje kod obolelih od astme.

Wellness ponudu u MINAQUA FITNESS centru čine ženska i muška saune, hammam, bazen, hidromasaža celog tela. Ekskluzivno u fitness zoni ubica celulita- Roll shape masažer. Roll shape omogućava istovremeno masiranje i izlaganje tela blagotvornom uticaju kolagena, jonizovanog vazduha, terapije bojom i toplote infracrvenog zračenja.

I na kraju ono što nam definitivno svima treba, plivanje u termalnoj vodi oslobađa endorfin – hormon sreće.

Čekamo vas! https://minaquafitness.rs/ mesto za plivanje na Futoškom putu 93b.

PODELI
Prethodni članakOskarovka tumači ulogu legendarne muzičke zvezde!
Sledeći članakPešak teško povređen na Bulevaru kralja Petra
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde