5.5 C
NOVI SAD
utorak, februar 11, 2020
Početna ZABAVA PORODICA

Praznici u krugu porodice su najlepša sećanja na detinjstvo

Praznične dane pamtimo po mestima na kojima smo bili, po ljudima sa kojima smo ih proveli, i zato je uvek najprijatnije u društvu porodice i prijatelja iskoristiti ove dane za odmor od posla i svakodnevice. Ponekad je dobro i podsetiti se zašto se sećamo i obeležavamo baš te, a ne neke druge dane.

Porodična proslava praznika daje i deci i odraslima osećaj sigurnosti, prijatnosti, „ušuškanosti“. Praznične proslave pamtimo po ljudima sa kojima smo ih proveli, i zato je uvek najprijatnije u društvu porodice i prijatelja.

Tako bi barem praznici trebalo da izgledaju svakom detetu. Ti posebni dani kada mama i tata ne rade, kada su svi zajedno i vreme provode u igri, šetnji, sankanju, uzbuđenje koje donosi prvo januarsko jutro jer treba videti šta je to Deda Mraz ostavio ispod jelke, ostaju urezani duboko u dečjem sećanju, rasplamsavaju im maštu i utiču na to kako će kasnije u životu doživljavati praznike i kako će vaspitavati svoju decu. 

Zato se trudite da naročito njima baš uspomene na ove dane učinite lepim. Onim, nešto starijim, najdraže je da vide sve svoje najbliže na okupu, pa se potrudite makar da im se javite telefonom da Vam čuju glas, ako već ne možete stići do njih.

 izvor: novosti.rs, penzin.rs
PODELI
Prethodni članakSve više žalbi na rad banaka i osiguravajućih kuća
Sledeći članakJoš par dana do koncerta Saše Matića na Jahorini
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde