Severina 29. juna otvara „Festival 365“ na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina biće ovog leta domaćin prvog letnjeg planinskog festivala pod nazivom „Festival 365“, koji će tokom tri festivalska dana, od 29. juna do 01. jula 2018. godine, okupiti pet vodećih regionalnih izvođača, a posetiocima pružiti i šest dodatnih zabavnih aktivnosti, poput trka prijateljstva i interaktivnih aktivnosti za porodice i najmlađe.

U petak 29. juna „Festival 356“ otvoriće jedna od najvećih pjvačkih zvezda regiona, Severina, koja obećava nezaboravni provod na ovoj olimpijskoj planini, dok će u subotu 30. juna goste zabaviti Petar Grašo i Lexington bend, za čiji se nastup već traži karta više.

Dvodnevni paketi za boravak na Jahorini, tokom trajanja festivala, su već u prodaji po cenama već od 29 konvertbilnih maraka. Smeštajni kapaciteti, kao i same karte su takođe u prodaji, te se zbog velikog interesovanja svim gostima savetuje da svoje mesto na letnjem planinskom festivalu obezbede što pre.

Gosti koji žele da kupe samo festivalske karte, to mogu uraditi preko portala kupikartu.ba  LINK ili na prodajnim mjestima u Sarajevu i Palama.

Takođe, tokom cele letnje sezone, svi posetioci će moći da uživaju u panoramskoj vožnji šestosedom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tjubing stazom. Olimpijski centar Jahorina rešila je da nakon najuspešnije zimske i prolećne sezone ikada i letnju sezonu učini podjednako atraktivnom za zaljubljenike u letnji planinski turizam, u čemu, prema interesovanju za „Festival 365“, i uspeva.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde