SKI CLOSING

SKI CLOSING

Olimpijski centar Jahorina u saradnji sa Otvorenom mrežom se 7. aprila oprašta od zime kroz sportsko zabavni program sa ciljem podrške oboleloj djeci BIH. Posljednji skijaški dan na Jahorini obeležiće spektakularni dnevni koncert Nataše Bekvalac od 13:00 časova ali i besplatno skijanje tokom cijelog dana. Obzirom da je događaj humanitarnog karaktera na polazima lifotva će biti postavljene humanitarne kutije u koje će korisnici skijališta, umesto kupovine ski karte, moći ubaciti novac u skladu sa svojim mogućnostima a sve sa jednim ciljem, pomoć i izlečenje teško oboljele djece. U okviru humanitarne akcije će se takođe prodavati i posebno dizajnirane majice i bandane ali i topli napici za vreme trajanja koncerta od koji su svi prihodi takođe namenjeni u humanitarne svrhe. Ovom akcijom na Jahorini, 7. aprila, će se skupljati sredstva za troje djece i to Miloša Božovića, Marka Pavlovića i Merjem Bašić.

Pozivamo sve humane ljude da nam se pridruže 7. aprila na Jahorini, da se dobro zabavimo i pomognemo našim sugrađanima Milošu, Marku i Merjem, vratimo im osmeh na lice i zajedno ispratimo zimu. Donacije možete izvršti I direktno uplatom sredstava na račun OLIMPIJSKOG CENTRA JAHORINA sa naznakom „HUMANITARNA AKCIJA“ – Transakcijski račun otvoren kod NLB Razvojna banka 562-012-00002575-39 ali i pozivima na jedinstvene brojeve “OTVORENE MREŽE” – 17030 i 17050 za sva tri operatera M:TEL, BH TELECOM i HT ERONET – Cijena poziva 2 KM+PDV.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu na humanost i podržati život!

PODELI
Prethodni članakGastronomski vodič kroz Zlatibor
Sledeći članakZapečeni brokoli sa slaninom: Ukus koji se ne zaboravlja!
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde