Takmičenje „FIMEK nagrađuje znanje“ održano po 11. put

Fakultet za inženjerski menadžment u Novom Sadu organizovao je po 11. put takmičenje za sve maturante iz Vojvodine pod nazivom „FIMEK nagrađuje znanje“. U okviru ovog takmičenja srednjoškolci iz cele Vojvodine imaju mogućnost da provere svoje znanje, ali i da osvoje vredne nagrade.

Prema rečima dekana fakulteta prof. dr Dragana Soleše interesovanje srednjoškolaca za učestvovanje u ovom takmičenju, raste iz godine u godinu.


Koncept takmičenja „FIMEK nagrađuje znanje“ je zamišljen tako da maturanti kroz zabavu jačaju kako takmičarski, tako i timski duh, ali i kreativnost, inovativnost i kritički stav. Kroz ovo takmičenje maturanti mogu da pokažu svoje znanje i pre nego što dobiju indekse, a da istovremeno za to budu i nagrađeni.

Cilj akcije „FIMEK nagrađuje znanje“ jeste promovisanje znanja i preduzetništva, kao i motivisanje srednjoškolaca da ulažu u sebe i svoje obrazovanje.

Nagrade su koncipirane tako da se nagradi znanje i budućim studentima pruži motiv za dalje obrazovanje, pa tako učesnici mogu da osvoje popust na školarinu, putovanje u neku od evropskih prestonica, ali i mnoge druge nagrade od prijatelja Univerziteta Privredna akademija. Takođe, svi prijavljeni maturanti, bez obzira na plasman, dobijaju mogućnost besplatnog polaganja prijemnog ispita na Univerzitetu Privredna akademija.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde