Na Twiteru je ovih dana direktor kompanije Tesla objavio novi proizvod u ponudi.

To je Tesla šorc crvene boje. Bilo je toliko pregleda da je u jednom trenutku lokacija pala.

“Proslavite leto sa Tesla šorcevima. Trčite poput vetra ili se zabavljajte poput Liberace sa crvenim satenskim i zlatnim šorcevima. Opustite se na bazenu uz našu ograničenu kolekciju ”, kaže se na Twiteru.

Ovi skupi šorcevi su sredstvo da generalni direktor Elon Musk izazove ruganje “kratkim prodavcima”, ljudima koji pozajmljuju a zatim prodaju akcije sa namerom da otkupe po nižoj ceni čime bi ostvarili profit od smanjenja vrednosti akcije.

Mask godinama vodi rat protiv krađa i smatra da je SEC nekako saučesnik u kampanji protiv Tesle.

Zapravo u komentarima poznavalaca se kaže da twit ismeva Komisiju za hartije od vrednosti i američku agenciju koja regluiše razmenu akcija.

Na ovom seksi šorcu piše zlatnim slovima S3XY što se odnosi na četiri modela Tesla automobila a i igra reči za seksi.

I cena je šala. Koštaju 69.420 dolara.

IZVORDomino magazin
PODELI
Prethodni članakNa današnji dan 08.07.
Sledeći članakOva hrana hladi telo iznutra i topi kilograme!
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde