Turistička organizacija Grada Novog Sada na sajmu turizma i gastonomije ITF Slovakiatour i Danubius Gastro u Bratislavi

Turistička organizacija Grada Novog Sada, posredstvom Turističke organizacije Vojvodine, od 23-26. januara 2020. nastupa na sajmu turizma i gastonomije ITF Slovakiatour i Danubius Gastro u Bratislavi.

Ovaj događaj, sa tradicijom dugom 26 godina, poseti više of 70.000 posetilaca tokom sajamskih dana. Izlagači iz 20 zemalja, najpre iz Slovačke, Češke i drugih evropskih zemalja, kao i onih udaljenijih i egzotičnijih (Indonezija, Kuba, Meksiko, Gruzija, Moldavija) tradicionalno predstavljaju svoju kulturnu, istorijsku i prirodnu baštinu obiljem promotivnog materijala, ali i na nešto inovativnije načine, npr. kroz audio-vizuelnu promociju. Posetioci sve češće mogu da uživaju u zanimljivim narativima, kreativnim filmovima i inspirativnim fotografijama, kao animacijama i simulacijama, kroz koje destinacije predstavljaju svoj identitet i vrednosti na kojima temelje turističku ponudu.

Novi Sad je svakako destinacija u fokusu. Posetioci se interesuju generalno za turističku ponudu grada, Petrovaradinsku tvrđavu i podzemne vojne galerije, smeštaj u gradu i gastonomiju, kao i za različite turističke aktivnosti i “nove” doživljaje, kako u Novom Sadu tako i u njegovoj okolini

PODELI
Prethodni članakKineski festival svetla u Limanskom parku
Sledeći članakKineski festival svetla – 23. januar – 16. februar
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde